Härlig dagstur!

Idag har jag glassat på däck på min familjs härliga segelbåt tillsammans med syrran, hennes bästa vän, mamma och hennes man! Sååå härligt!! Vi badade i havet, helt fantastiskt skönt, hela 22 grader! Solade så att vi såg ut som kräftor allihopa :P dålig på att smörja in mig med solskydd när jag är i Sverige, jag får för mig att solen är så svag här upp i norr, men icke sa nicke. Men imorgon kommer färgen bli gyllenbrun :)
Sen la vi till vid en restaurang och åt havsgryta med alla havets läckerheter och härlig aioli till! Mmmm....
Vi var ute från 11.30-18. Så skönt med en liten dagstur och att komma bort från alla måsten.
Fantastiska sommar!! Känns dumt att åka utomlands nu när värmen här är bättre än i exempelvis Spanien. Vårt hav är desutom varmare!!!
Får se om det blev några bra bilder. Bilderna från min födelsedagsfest vill jag inte lägga upp :P alldesels för många fyllekort hehe...
Nä, vår utlandsresa blir nog här i Norden faktiskt, vi ska nog åka till någon av de baltiska länderna! Man ska inte underskatta det man har nära. Fly inte från allt, du har det bästa framför dig! Gräset är inte grönare på andra sidan så att säga :)


Hallonröda läppar!

Jag tycker det är läckert med hallonröda läppar!
Jag köpte ett läppstift idag med hallonröd nyans från Nivea. Den är dessutom mjukgörande och har lite blå glitter reflexer i som ska få läpparna att visuellt se större ut, vet inte om det stämmer men fint är det i alla fall :)



Vuxengöra

Fy fan att vara inne och tvätta en sådan vacker dag som denna.. suck, men men tyvärr så måste man ta hand om sånt också oavsett väder, har ju knappt några rena kläder kvar, inte för att man knappt behöver kläder i det här vädret :P
Får väl lägga mig i gräset på vår innergård så har jag nära till tvättstugan men får samtidigt en fin bränna :D

Idag fyller jag 23! :)

Vilken lyckad fest det blev igår! Vi blev ca 20 pers och grillade och mös i en villa eller rättare sagt ute på tomten på ett berg med 5 min gångavstånd till två sjöar! Vi badade, hade tipsrunda om "Vem är Sandra?", drack en massa :P lekte sanning och konka, "jag har aldrig" och bara umgicks. Vi åt min härliga pastasallad som blev grymt lyckad, grillade bananer med blockchoklad, åt en gigantisk skål med marängswish!
Jätte härlig dag/kväll/natt och morgon. Festen slutade vid 6 i morse :)
Får se om det blev några vettiga bilder ;)
Så nu är jag alltså 23... nu räcker det tycker jag, för 23 är en perfekt ålder :P



Det är kul att fylla år!

Idag har jag fixat allt för min  födelsedagsfest imorgon!
Handlat allt för min pastasallad och efterrätten är färdig planerad, kolen står och väntar i sina pappåsar och solen har lovat att vara en av VIP gästerna! Det kan inte bli bättre.. jo det ska ju komma ett riktigt kanon gäng med härliga människor som ska fira mig :)
23 hela jordsnurr!
Men den riktiga dagen är på söndag!
Men firandet sker i en mycket god väns villa där vi har gångavstånd till en sjö. Där ska grillas, badas och lekas i skogen :P

Jag kom nyss hem från en härlig promenad med min darling. Vi åt glass, blev polare med Kanada gäss och fotade naturen i all sin prakt! Härliga sommar! Imorgon ska jag ta mitt första dopp :) Det är kul att fylla år!

Lite smakprov på foton jag tog med min otroligt bra mobilkamera


♥ Solsken i blick... ♥


suck...

Det rosa är tillbaka... suck... vill ha en egen design :(

Second Hand!

Idag har jag fyndat lite på Stadsmissionen!
Jag älskar Second Hand!
Jag fyndar nästan alltid när jag väl är på Myrorna, Stadmissionen eller någon annan Second Hand butik.
Det bästa med Stadsmissionen är att en del av pengarna går till välgörenhet bla. till de hemlösa i Sverige vilket är hur bra som helst! Så man kan shoppa med riktigt gott samvete! Både bra för miljön och för de hemlösa :)
Jag har fyndat mycket på Second Hand i mina dar, allt ifrån skor, ljusstakar, kläder, böcker, tavlor, kavajer, väskor m.m
Idag fyndade jag ett par superläckra sandaler (Bernardo) för endast 40 kr och en äkta Lasse Åberg tavla med motivet "Packad Mus" för endast 60 kr som jag gav till min älskling (jag tog nämligen sönder ett glas för några år sedan med samma motiv som han hade fått i studentpresent) Han blev jätte glad men frågan är bara var vi ska sätta upp den???


Mmm våfflor!

Älskar du våfflor men saknar ett våffelhjärn?
Då vet jag något för dig!
Det är frasiga djupfrysta våfflor som du lägger i brödrosten i ca 90 sek på medelvärme och vips så har du varma frasiga våfflor som smakar riktigt gott! Finns i de flesta matbutiker.
Supersmart för de som inte vill köpa alla möjliga onödiga köksredskap som ändå används ett fåtal tillfällen.


♥Mums...♥

  


Midsommarbilder!


I´m Back!

I´m baaack!
Kom hem för en halvtimma sen, släppte in den ena katten och släppte ut den andra. Rensade i kattoan, kollade om någon skit fanns där den inte skulle finnas men icke sa nicke, inget skit på fel ställe den här gången :)

Så hur har midsommar varit? Blöt i både regn och sprit :P
Jag firade midsommar tillsammans med mor, hennes man, hans två barn, min älskling och min goda vän Anna.
På fredagen kom vi upp och då åkte vi först till min mormors lantställe och åt midsommarlunch och gick till stången. Jag och Anna skakade våra lurviga runt stången tillsammans med skräckslagna barn i fina folkdräkter och blommiga mössor för hårt knutna under deras tjocka hakor. Det blåste och regnade men vi behöll humöret. Sedan åkte vi till vårt lantställe. Vi bastade medan regnet smattrade på det enda fönstret, härligt!
Sen sov vi som små änglar eller rättare sagt klubbade sälar.
Vi vaknade på lördagen till regn och åter regn, efter frukosten sprack himlen upp och jag drog på mig min nya blommiga långklänning och vi gick till festplatsen där dalmasarna gjorde ordning stången och reste den. Jag och Anna hade gjort våra livs första blomkransar helt själva och vi kände oss som riktiga nollåttor där vi stod fina i klänningar med fönade hår, pudrade näsor och blomsterkransar på våra hjässor, men fina, det var vi :) (bilder kommer)
Sedan kom regnet! Temperaturen sjönk 6 grader på två minuter och humöret lika så. Vi drog oss tillbaka, muddrade på oss fyra tröjor, två par byxor, jacka och rejäla skor och gick ner till den årliga grillfesten. Drinkarna blandades, kycklingen griljerades tillsammans med hemmalagad potatissallad och lakritsshots och stämningen låg på topp. Sen bar det av tillbaka till festplatsen där ett levande band spelade allt ifrån Arvingarna till Vikingarna :P Dunkarna slogs i borden och vätskan fylldes på lika fort som den hälldes i allas strupar.
Sedan försökte vi ta oss hemåt, min kära vän blev rund som en boll under fötterna och gödde var och varannan buske på vägen, men kul hade vi!!!
Dagen efter behöver inte prata om haha!
Men helgen blev riktigt lyckad trots att det "bara var par överallt" som Anna uttryckte det.
Jag hoppas ni också hade en lyckad midsommar!

Myskväll!

Ben & Jerrys half baked med filmen Hortens hears a who? En fantastisk animerad film!! Tillsammans med min bästa vän, min underbara syster och min älskling, så mysigt! En bra början på min semester, det enda negativa är vädret och jag har hört att hela midsommarhelgen ska det bli regn, regn, regn och åter REGN!!!!
Men men det är bara att hälla i sig nubben snabbt och springa ut i regnet och hoppa med barnen runt den solkiga stången och behålla lugnet så gott det går, eller så får man helt enkelt supa ner sig och låta regndropparna falla över pannan med ett leende på läpparna, det är ju ändå svensk midsommar och då ska det ju regna... eller hur?

Imorgonbitti bär det av till Dalarna!
Så bloggen får ta en liten paus på några dar men vi hörs igen nästan vecka!

♥ puss puss ♥


Semester!!!!!

Semestern börjar..... NU! Helt fantastiskt skönt! Visst skulle jag vilja önska en senare semester men nu blev det så att jag fick anpassa mig lite till mina övriga kolleger så nu blidde det en tidig semester och vad gör väl det? Hoppas bara att det blir fint väder!

Semesterplaner hittills:
  • Åka till lantstället i Dalarna över midsommar!
  • Fira min och bästa vännens födelsedag nästa helg på en ö med en massa goa vänner!
  • Åka till pappas lantställe och spendera tid med småsyskonen!
  • Åka utomlands vare sig det blir till Finland eller Turkiet!
  • Åka ut på äventyr i Sverige med ryggsäck, tält, fiskespö och spritkök!
  • Sola och bada!
  • Sova massor!
  • Och till sist... Bara njuuuuta!

♥Vad

 ska

 du

 göra

 på

 din

 semester?


Vart är vi på väg?

Vad händer med världen egentligen? Klimatförändringar, mord, våldtäkter, misshandel, krig, svält, plågeri... misär är vad jag kallar det. Hela jorden har blivit en inflamerad böld fylld med var och det är vårt fel! Vi människor blir bara värre och värre, brutalare, kallare, hårdare, elakare... hemskare än någonsin. Men varför?
Vilken tidning, tv -repotage eller radioprogram jag än läser, ser eller lyssnar på så är det misär i högsta grad. Jag kan bli så frustrerad ibland på oss människor som inte fattar bättre, och nästan värre är det med dom som inte gör ett skit, de shoppar upp sina pengar istället för att ägna en tanke åt vad som händer i världen! Jag blir förbannad på blinda, naiva människor som lever i sin lilla fantasivärld! Ta bort skygglapparna, se dig omkring för guds skull!!!

God natt!

Personal Shopper?

Rea, Rea, Rea, Sale, Sale, Sale, Rea, Sale, Rea, Sale, REEEEAAAA!!!! (Melodi Bira, bira, bira, bers, bers, bers)
Ja idag har jag en mycket bättre inställning till rean eftersom jag själv fyndat!!! En blommig hellång klänning (invigs på midsommar), en vit vårjacka och ett par jeans! Så nu är jag glader, och billigt blev det, allt tillsammans för endast *trumvirvel*... 397,50 kr!!!!! Helt otroligt! Många har sagt till mig att jag borde bli någon personal shopper eller nåt för jag kan köpa en hel garderod för 1000 spänn... hihi... vilken skillnad av gårdagens inlägg med dagens, kan bero på det fantastiska vädret vi plötsligt fått och att jag jobbar en dag till sen är det SEMESTER!!!!

♥ Puss på er söta läsare ;)





Vill ha egen design!

Blått är fint men helst skulle jag vilja designa själv men hur designar man sin blogg??? Någon som vet?

Förbannade rea!

Det gick jättebra på jobbet idag, men att göra om i halva butiken för all förbannade rea är mindre kul men samtidigt skönt att bli av med skiten. Morr... avskyr rea!!!

Ikväll blev det min hemmalagade och underbara kladdkaka med mys framför TV:n med filmen Donnie Darko (2001), en personlig favorit! Den filmen är väldigt speciell, ger mig en härlig men samtidig obehaglig känsla. Om du inte sett den så se den! Men nu är det läggdags för det är uppgång kl 05.40 imorgon! Är tvungen att gå upp mycket tidigare nu eftersom City banan byggs och utsätter alla resenärer på blå linjen för ett helvete mer eller mindre. Jaja nog om sura miner för min semester börjar på torsdag!! Hoppas bara pissvädret försvinner, hahaha... hur var det nu med de sura minerna?

Irriterande bubblor

Vi målar om skåpsluckorna i köket! Nu ska de bli kolsvarta istället för ljusblå som de var innan. Det kommer bli ett rejält lyft, dock så är färgen som vi valt väldigt svårmålad, den vill gärna bubbla sig :S Min älskling håller på och målar just nu och jag hör hur han morrar där i köket om alla dessa bubblor!


regn...

regn regn regn... trist :(

23 om 15

Jag fyller 23 om 15 dagar! Alltså den 28 juni.
Känner mig gammal :S





En dag man kunde vara utan

Dagen började dåligt och slutade värre.
Jag vaknar med kraftig mensvärk, kommer 10 min försent till jobbet och värken sitter i hela dagen och magen börjar kurra innan mina fyra timmars jobb är över. Efter jobbet reklamerar jag min vardagsrumslampa och får en ny, går ut i regnet och ska hem till mamma för att hämta en GPS. Står vid busshållplatsen och lyckas ta den enda bussen som inte går raka vägen (av ca 7 bussar). När jag väl upptäcker att det är fel buss är det för sent, istället för att resan ska ta 20 min så tar den 45 min. Regnet öser ner utanför fönstrena och humöret sjunker ner i golvet. När jag väl är framme är jag tvungen att gå en bit till en vän för att hämta nycklarna till mamma. Shloff, smosch, schlafs, schlurp låter det när jag plaskar omkring i mina vita tygskor på den dyngsura asfalten. Inget paraply hade jag heller.
När jag väl hade hämtat nycklarna och står placerad på busshållplatsen som ska ta mig några stationer till så slamsas min pappåse där min nya fungerande lampa ligger och förvandlas till kletig pappersmassa, ena handtaget lossnar och jag får bära på lampan i famnen hela vägen till mamma. Väl där byter jag till en annan påse och upptäcker att min hunger blivit så kraftig att jag nästan får svindel, jag börjar gräva i kökskåpen och hittar ett paket kakor, trycker i mig ett par och tar sedan med mig hela paketet.
När jag väl är på väg till bussen igen för att ÄNTLIGEN ta mig hem så kör en bil förbi och rakt igenom en stor vattenpöl som hamnar på mig, nu var till och med bh:n blöt. Jag vänder mig om och skriker alla de tänkbara svordomar och fortsätter gå.
Sen sitter jag på bussen med stelfrusna tår och blöt från topp till tå.
3 timmar senare sätter jag nyckeln i dörren. Äntligen hemma, och där möts jag av en termos fylld med varm choklad och ett paket digestive som min älskling ordnat innan han stack till en kompis.
När jag fick syn på termosen på köksbordet tinade mina tår :) ♥ ♥ ♥


Färg med mycket makt!

Vad är det egentligen som är så laddat med fägen rosa? Det finns ingen annan färg som är så laddad. Vem har egentligen bestämt det? Rosa är för flickor blått är för pojkar, dock är blått ingen konstig färg varken för flickor eller pojkar. En flicka som vill ha en blå klänning istället för rosa ifrågasätts inte ens men om en pojke vill ha en rosa skjorta istället för en blå ifrågasätts på en gång. Kan min son möjligtvis vara homosexuell eftersom han vill ha rosa på sig? För det första så sitter ju inte din sexuella ställning i en färg! Om du skulle bli färgblind blir du då samtidigt bisexuell? För det andra så kan ingen ändra en pojkes utveckling om det är så att han är homosexuell, det är väl ändå inget problem och har verkligen inte med en färg att göra!
Det är helt i sin ordinng om små flickor gillar rosa och även tonårstjejer, dock så får tonåringar en liten bimbo stämpel om du använder mycket rosa och är dessutom blond.
Det är en FÄRG inget annat, en kulör. Det är märkligt egentligen att en färg kan ha så mycket makt över människor åsikter. Jag tycker rosa är fint, även blått, rött, gult, grönt, vitt, svart, lila.. ja Lila det är en syster till rosa och är också lite laddat men inte alls som rosa. Vem har bestämt det här? Det finns ingen som föds med en föreställning om färger utan blir påverkade av sin omgivning. Mammorna får sina söner att tycka rosa är töntigt trots att de kanske egentligen tycker det är en fin färg.
Det är som sagt en FÄRG inget annat!!


Cozy

Det är så cozy när det regnar ute och man själv är inomhus!





Fin pussmun!

Gillar du läppglans? Jag är nästan beroende av läppglans, har nog tappat räkningen av hur många jag har. Har i nästan alla färger man kan tänka sig. Men tänk på att kasta ditt läppglans efter max 1,5 år för annars börjar det härskna.
Härskning
är nedbrytning av fetter till mindre beståndsdelar som i regel är ganska illaluktande och illasmakande, vilket på svenska betyder att det börjar ruttna, usch!

Min nya favorit är Maybellin Watershine Gloss Diamonds.
Den är härligt mjuk och glansfull utan att kladda. Min favoritfärg är nr 04 Rose Diamond, en ljust rosa nyans som bleker läpparnas egna färg en annig och gör dom jätte glansiga dessutom både doftar och smakar den hallon! ♥


Otroligt!

Jag har haft som mest besökar då jag skriver om smink vilket jag har gjort två gånger. Det är alltså sånt folk vill läsa om. Smink och mode, är det verkligen sååå intressant? Jag blir lite faschinerad faktiskt för min statistik visar ökning med ca 60% bara för att jag skriver om smink!!!! Otroligt!

Två nya favoriter!

Underskatta inte H&M:s smink trots att det är skamligt billiga.
Mina två nya favoriter från H&M:s egna sortiment är ett underbart solpuder så kallade bronze puder för både ansikte och kropp. Den ger ett lätt skimmer som ser naturligt ut, och man slipper se ut som en vandrande discokula (om det inte är just det man är ute efter såklart)
Dosan är stor och härlig men dock utan puderborste. Kostar endast 59,50 kr


Sen är det ett fint litet rouge eller cheek blush som finns i två olika färgkombinationer, apricot och pink. Den ger lagom färg och skimmer utan att det ser för sminkat ut, ger en lätt naturlig rodnad.
Le när du sätter på rouge och stryk lätt över de bulligaste områdena på kinden och upp mot kindbenen med borsten och se till att det inte är för mycket pigment på stråna. Kostar endast 49,50 kr



♥Puss puss...


Ny design

Har tröttnat på att min blogg är larvigt rosa som aaaalla jäkla modebloggar är och min är inte en modeblogg så jag bytte mitt utseende till stilrent svart, grått och grönt. I hope you like it!

♥puss



Jag vill samtidigt påpeka att jag inte ratar modebloggarna,
jag kände bara för en förändring :)

Ingen rubrik..

Idag har jag och min älskling varit på visning i.... håll i er.... Blackeberg! Japp det är lite åt helvete, inget ont menat utan för min del är det det eftersom jag jobbar på helt andra sidan, så det blir en rejäl bit att åka varje morgon.
Det var väldigt fin omgivning med natur och långt ifrån trafik och lägenheten var fin, lufftig och stor med balkong dessutom som är otroligt efterlängtat! Men som sagt ligger det liiite väl långt bort. Men vi fortsätter att leta, så det löser sig, det är ju som sagt vår första visning än så länge. Dock så slår vår innergård vilken fjuttig balkong som helst så jag klarar mig ett tag till :)


Jag har klippt bort min kvinnlighet!

...Och nej jag menar inte att jag klippt av mig brösten, utan mitt hår! Okej inte allt men jag har axellångt hår nu för första gången på över 10 år! Jag har alltid haft långt hår, "Sandra med det långa håret" har alltid varit förknippat med mig.
När jag var i Norge förra året under hösten klippte jag för första gången mer än bara topparna, hela två decimeter blev det och väldigt uppklippt. Jag blev då väldigt nöjd men det var fortfarande långt. Nu i mars klippte jag mig igen men behöll längden men i förrgår bestämde jag mig för att dra på stort och så blev det axellångt lite rockigt uppklippt. Första intrycket blev positivt, hela första dagen kändes det jättebra men sen imorse efter att jag duschade fick jag panik, var fan är mitt hår? Vad i hela världen har jag gjort? Hela min kvinnlighet är borta, dock är frisyren snygg i sig men på mig? Har jag blivit Sandra med det korta håret? Men och andra sidan var det dags att våga lite. Jag är för feg för förändringar så samtidigt känns det som om jag rivit någon sorts mur jag haft runt min trygghet, min konservativa sida.
För visst sitter inte kvinnligheten i håret, brösten, läpparna eller något annat ytligt, det sitter i dig själv... eller? 
En kvinna som får bröstcancer och får operera bort sitt bröst och går även på cellgifter vilket leder till att hon tappar håret, är inte hon fortfarande kvinna?
Självklart är hon det och om hon dessutom övervinner sjukdomer och lyckas ta sig igenom den är hon dessutom en otroligt stark kvinna, kvinnligheten sitter inte i kroppsdelarna, det sitter i ditt huvud. Vad säger du om det?


                             

Mmm cheez ballz

Min last ikväll :) Mmmm... cheez ballz


Vad har ni för laster?

Tiger Balsam

Jag testade att ha Tiger Balsam på läpparna när jag kom hem för att se om det gav någon pluteffekt som jag hört att det ska göra, men förgäves. Läpparna blev rödare eftersom blodcirkulationen ökar pga mentolen men inte blev de större :P Dessutom så smakade munnen starkt av mentol sen och maten smakade mint... nja det finns nog andra bättre grejer.:) Har ni några tips?



Migrän.. :(

Idag sjukskrev jag mig eftersom jag fick en kraftig "klassisk" migrän på väg till jobbet. Jag har migrän från och till och har haft det i nästan hela mitt liv. Ibland kan det ta år innan jag får det och i vissa fall dock väldigt sällan kan jag ha det flera gånger i veckan. Denna gång var den kraftig, det tog ca fem timmar innan det började släppa oftast tar det max ett par timmar, men huvudvärken kan hålla i sig ett par dagar.
När det väl släppte åkte jag hem till min bästa vän och hennes kille och frossade i tacos och glass till en konstig fransk svartvit film, tragikomisk minimalistisk humor.. inte min typ av film. Men nu är jag hemma igen och ska upp och jobba i mörn.
Nu är det inte långt kvar till min semester :) hoppas bara att vädret vänder.


Fakta om migrän

Migrän är en typ av kraftig huvudvärk som kommer i anfall. För det mesta är värken pulserande och sitter i ena halvan av huvudet. Ofta blir man också illamående och det är inte ovanligt att man kräks. Huvudvärken varar för det mesta mellan 12 och 24 timmar.

Migrän förekommer i alla åldrar men det är ovanligt att man har sitt första anfall efter 50 års ålder. Sjukdomen är vanligare hos kvinnor än hos män.

Det finns två huvudtyper av migrän, med eller utan aura.

Migrän med aura kallades tidigare klassisk migrän. Anfall av den här typen inleds med något som kallas aura. Den vanligaste är synstörningar, oftast som zick-zackmönster i delar av synfältet. Man kan även ha andra aurafenomen som domningar i ena ansiktshalvan eller i halva tungan, till exempel. Andra ovanliga aurafenomen kan vara förlamningssymptom eller talstörningar. Auran släpper för det mesta inom 10 till 30 minuter och följs då av själva migränhuvudvärken.

Man vet inte exakt vad som orsaker migrän, men man vet att vissa blodkärl i hjärnan drar ihop sig för att därefter utvidga sig under loppet av ett anfall. Huvudvärken uppträder då blodkärlen utvidgar sig.


Inte trött än...

Egentligen borde jag sova nu, men jag väntar på att torkskåpet ska bli klart... har tvättat idag och sista tvätten hänger på tork. Dessutom är jag inte särskilt trött, funderar på att ta en kopp te.

Är min blåtira vacker?


Hur jag fick den vill jag inte prata om, men hur ska jag lyckas dölja den här? Inte vackert!




Skämt osido, detta är ett experiment med teatersmink :) Ser det verkligt ut?


Nä såhär kan jag ju inte se ut imorgon då jag ska på ansiktsbehandling för första gången! Fick det i födelsepresent förra året och den håller i ett år och ett år har gått om tre veckor. Tur bara att jag kom ihåg den :)

Puss puss

♥ Mitt hjärta ♥



Jag kan inte med ord beskriva min kärlek.
Den 8 augusti så passerar Vi fem vackra år!
En hands alla fingrar, en knuten näve är storleken på ditt hjärta, ett handslag säger mer än ord, en vinkning till någon du saknat, en smekning... En hand. ♥


♥ Två nyanser av rosa ♥

Mina två favoriter just nu!



Depend Nailpolish i härlig bebisrosa nyans, nr 111. Heltäckande och hållbart!
25 kr
NAIL POLISH by H&M i korallrosa nyans, "Sophisticated Susanna". Heltäckande och hållbart!
39,50 kr

En tråkig dag på jobbet

Provar igenom solbrillorna på jobbet i brist på annat. Här är de jag tycker är snyggast förutom mina egna brillor som det finns bild på i ett annat inlägg.

 Vilka solglasögon tycker du är snyggast?

Pussmun

Pussmunnar har jag letat efter idag. Söta, stora, fylliga, små, tunna, härliga och lena. Nä men jag har haft munnar i huvudet idag av en konstig aneldning. Kollat extra på kundernas munnar när de står vid kassan, hur de rör sig, hur matchande tänderna är till läpparna. Jämfört läpparna omedvetet med andra kunder. Läppstift, läppglans, torra, spruckna, mustasch som hänger över... Vilket konstigt inlägg det blev. Pussmun är ett fint ord, gulligt!

Puss, kyss, hångel, långtradare... kommer du på fler ord?



En måndag...

En seg och trött dag men med strålande sol. Jag var så himla trött i morse när jag vaknade av klockan 05.45. Upp och hoppa, skippade duschen, åt frukost, sminkade mig och klädde på mig fast i en omvänd ordning. På jobbet höll jag på att slumra till vid datorn. Öppnade grindarna 10.00 och var redo för en ny arbetsdag. Trög och seg. Vem vill shoppa en så här vacker dag? Inte jag iaf.
Åt en piggelin ute i solen på rasten. Gick från jobbet 16.30, åkte förbi skräddaren. Åkte sen till kyrkan då vi övade inför sommarkonserten med kören. Härliga sommarlåtar! Har sjungit i kör sedan jag var 14 år, alltså i snart 9 år! Shit vad tiden går fort!!!
Lämnade mobilen på jobbet :-/ känner mig handikappad utan den och det är inte bra!
Nu har jag ätit middag, det blev välkryddad pytt och snart ska jag göra mig lite marängswisch... nä det är nog för sent för det. Sen ska jag sova gott.
Japp det var nog allt jag hade att säga idag :)

                                                                        

RSS 2.0