Nostalgi så det står härliga till! ....och lite bajs :P

Gröna Lund på min födelsedag! Helt underbart, precis som förr! Karuseller, popcorn, mjukglass, kärlekstunneln, solsken och det nya som lagts till sen man var liten: ÖL! Sweet!
Nu sitter jag hemma och pimplar Singha och är lycklig som ett barn medan love friterar havets läckerheter. Bläckfisk, scampi, musslor i en enda vacker blandning.. hmm har nog börjat bli lite rund under fötterna :P Haha men jag har iaf haft en väldigt lyckad och trevlig födelsedag! Blev väckt med skönsång och god frukost på ballen (balkongen) hahaha dålig humor... oj egentligen är det en dum idé att blogga när man är lite påverkad, tänk om det slinker ut ett eller två fula ord ur mina fingrar :-O.. som typ... nä det blir cencurerat innan jag hunnit få fram ordet.
Bajs.. det är det ord som jag verkligen tycker om. Det ligger bra i munnen dessutom så är det en rolig sak. BAJS. B.A.J.S. Alla i hela världen oavsett art bajsar på ett eller annat sätt... även träd. Ja det som kommer in används och kommer ut, och så vidare. Tjejer, fina tjejer med pudrade näsor och rosendoftande halsar kan också ha riktiga skitdagar, bajsa som om det inte fanns en morgondag. Det är av nån anledning ett väldigt roligt samtalsämne för min familj och SÄRSKILT runt matbordet. Det slår aldrig fel. Även när vi har främmande så kommer vi in på bajs. Det är någon sorts störning vi har. Av nån anledning tycker vi det är skit höhö.. kul att snacka skit.
Min köksmatta luktar kattkiss, min söta kisse Sushi blev lack på mig för att jag vägrat rensat i hennes toa mer än att ta bort de torra små... haha nu kommer det.. bajskorvarna och inte rensat ut kisshögarna. Så under midsommar hämnades hon och ni ska veta att detta är den första gång hon gjort såhär så länge hon bott ensam med mig. Men hon skämdes som en hund (?) när jag kom hem, hon satt på köksbordet och verkligen pekade på bajset som låg där nere och lurade. Mattan måste jag tvätta.. morr.. Men det är ju tur att jag har såna grovtvättmaskiner i min tvättstuga men nu i samma sek som jag sa tvättstuga så kom jag på att min lilla elektroniska bokningsbricka till tvättstugan är puts väck.. Bajs. Måste fixa det i morn.
Igår tog jag mitt första dopp.. i havet. Fyyyyyyyyyyyyy fan så kallt det var!!! Inte kul..

Nä men nu får jag lägga ner.. orka läsa allt det här! Haha jag är så trött, hungrig, lite full och glad :)




Midsommar är avklarad! ♥

Midsommaren är avklarad och den blev ju riktigt lyckad! Förutom att jag hade magknip hela dagen och kvällen vilket var mindre roligt. Jag kunde inte riktigt vara mig själv till 100% eftersom magmunnen krånglade och puffade ut små men kraftiga brännande stötar. Men i övrigt så var den nog perfekt! Min bästa vän fyllde år samma dag och vi firade henne och midsommar hos hennes föräldrar, i en lummig trädgård med sjötomt och egen brygga. Vi grillade, lekte lekar som krocker, badminton och namnlekar. Vi var ca 40-50 pers. Jag träffade gamla vänner jag inte träffat på flera år och det kändes riktigt mysigt. Satt vid sjön med en kall öl och pratade gamla minnen, härligt!
Men kvällen rundades av innan tolv då jag insåg att min mage verkligen behövde en paus. Sen sov jag som en klubbad säl och idag har jag varit super duktig. Jag har dummsugit, bytt jord i krukorna, bäddat rent, rengjort katttoan och bytt till ny fräsch sand och lagat en jätte god scampigryta.
Imorgon blir det 4 timmars jobb, sen på måndagen är jag ledig och dessutom så är det min födelsedag! Hurra hurra, 24 år! Då blir det nog grönan om vädret tillåter, precis som när jag var liten. Då var det grönan varje födelsedag tills jag blev äldre och började jobba.



Jag skäms inte...

Är det fel att skämma bort?
Både ja och nej.. beror på helt enkelt. Men att skämma bort sina nära och kära är fan i mig inte fel! Men att skämma bort sina små barn så att de ligger och skriker på golvet framför lösgodiset på ICA är fel! Att skämma bort sina barn så att de blir vana vid att få allt serverat på silverfat vilket medföljer att de inte blir självständiga är fel! Men att ge presenter kan väl inte vara fel? Om jag vill ge prylar, resor och annat kul till mina nära och kära så är det väl upp till mig, om jag gör detta för att få se ett leende och för att jag vet att det jag ger kommer bli väldigt omtyckt så är det väl ändå helt rätt?
Folk är allmänt så snåla, vad fan, bjud på dig själv och bjud till lite så kommer du märka hur roligt det är och framförallt uppskattat!


Glad sommar!

Ikväll har jag och min kör med två andra körer den årliga sommarkonserten! När den konserten är då vet man att nu är det sommar på riktigt! När jag var yngre gick jag alltid på sommarlov samma vecka vi hade konserten men nu är man ju vuxen så sommarlov är ett minne blott.
Jag har bakat muffins med hallon och vit choklad med kokos, 36st blev det :) De ska serverad hos min mamma och hennes man efter konserten. Jag ska förresten sjunga 'Oh happy day' solo, har tidigare sjungit den i duett men aldrig själv så det ska bli roligt!
Nä nu måste jag börja bege mig.. Glad sommar!!!!

Aaah.. ledig i tre dar

Härligt!
Är nu ledig i tre dagar! Lördag, söndag och måndag och alla dagarna är fullspäckade med planer :) Jag gillar när jag har saker att göra när jag är ledig, bara det innehåller harmoni och stress är något jag inte ens ska kunna stava till på måndagkvällen.

Imorgon lördag:
Jag ska först och främst sova ut, sen blir det frukost sen tar jag med min bok och en handduk och lägger mig på gräset vid vattnet 5 min härifrån.. jag kan inte förstå att man vill bo mitt i stan, för då kan man inte gå utanför dörren och vara i naturen bland båtar och vackra träd, trots det så tar det bara 20 min in till stan för mig. Men jaja smaken är som baken och det är väl en jävla tur det.
Sen när jag har solat och läst några timmar är det dags att köpa en födelsedagspresent och lite alkohol för kvällens födelsedagsfest. Efter det ska jag åka till min älskade vän Anna och träna på våra sånger inför vår sommarkonsert vi har på måndag. Sen på kvällen är det 23-årsfest.
Söndag:
Då blir det att umgås med syrran, hennes son, min bästa vän, min kompis Marie och min sötnos och eventuellt hans vän. Vi ska sola och kanske bada.. jag är tveksam. Sen blir det middag hos mig med bästa vän och Marie, grillning på balkongen med lite vin :)
Måndag:
Sommarkonsert och familjemiddag

Foto: Jag

Ja men det var nog allt för ikväll, nu ska jag krypa ner i sängen med min bok.. Natti natti

Vägen utan dis

Nu har jag valt min väg... för nu. Man vet aldrig hur den kommer bli imorgon, förmodligen densamma men om några månader, ett år eller två, då vet jag inte alls hur mitt vägval blir. Nu är nu, och detta nu så vet jag var jag är på väg.. framåt! Mot nya mål och hinder. Men det känns skönt, jag kan andas.. Nu kan jag stå för mitt val av väg som under det senaste året varit väldigt spretig och disig.. Men idag ser jag den klart och tydligt framför mig, och jag säger bara ÄNTLIGEN!


RSS 2.0