Resan är bokad!

Nu är det klart!
Jag och min bästa vän Corinne sticker till Filippinerna! :D

Det var tänkt bli en månad men det blev svårt både ekonomiskt och tidsmässigt så vi får helt enkelt nöja oss med två veckor, men det är i alla fall något!
Så den 28 nov - 12 dec blir det!
Så fantastiskt roligt! Längtar redan!!!






Grattis mamma!

Min älskade mor fyller år idag!!! GRATTIS MAMMA, DU ÄR BÄST!
Jag har verkligen världens underbaraste och klokaste mamma!
Om jag funderar över något eller är orolig, stressad eller bara uttråkad så ringer jag mamma och så har hon svar på ALLT! Jag är verkligen lyckligt lottad när det gäller min mamma, för hon finns där oavsett väder eller vind och ställer ALLTID upp oavsett vad det gäller.
Det är viktigt att vårda sin familj och alla andra man håller kär! För man vet aldrig när det är för sent!


Gröna ögon?

Har du också gröna ögon?

Använd marinblå mascara, den förstärker den gröna färgen och ger lysande ögon!
Om du ytterligare vill förstärka effekten använd blå kajal innanför den nedre fransraden.
Testa så får du se!



Kär i kärleken!

Jag är så kär i kärleken!



Fem år har passerat, men det är bara början på vårt äventyr!

Punktform

  • Vi har möblerat om! Ja i det enda rum som går att möblera och det blev jätte fint! Istället för den sjukt fula bäddsoffan så har vi två sängar som blir en hörnsoffa, nu behövs det bara plädar och fina stora kuddar. Har redan kollat in dom på jysk så det blir nog lite hem shopping imorgon! Det är kul med förändringar! Intressant... nä kanske inte.
  • Idag har det varit en helt ok dag på jobbet, lite lagom försäljning, lite lagom att packa upp, lite lagom trevliga kunder... ja en lagom dag helt enkelt. Sen kom jag hem till en tom lägenhet fylld med disk, yes :S!                Älsklingen är i Värmland några dagar på ett hemligt uppdrag, nä men det han gör där får jag inte prata om här :P
  • I december sticker jag och min bästa vän till Asien! Det var tänkt en månad först men slutade med två veckor pga ekonomi och jobb. Men det ska bli jätte roligt ändå, vi har aldrig rest tillsammans förut men varit bästa vänner i snart 10 år så nu är det dags! :D Ska låna en massa böcker om Asien så ska vi sitta ner och planera, dock är ju två veckor väldigt lite så man får ju hålla sig till ett ställe så det inte blir som när jag reste till Centralamerika och besökte åttta länder på 1,5 månad.
  • I höst händer det nog mycket skoj! Jag ska turnera med min regissör och vår ensamble i Sverige om det blir som planerat, och så förhoppningvis så ska jag och Linda http://missolof.blogg.se sätta upp vår egenskrivna pjäs igen som vi satte upp och skrev 2007. Sen blir det mycket med kören som är skoj! :) Kulikuli, dessutom får man shoppa snygga stövlar, vantar, halsdukar, stickat i mängder och kappor!!!!




Puss puss


Girly Night!

Detta är en bild från vår nu mer årliga Girly Night då vi piffar upp oss något enormt och stormar Stureplan. Vi håller oss nästan alltid på Söder i vanliga fall men det är kul att sätta sig in i en roll bakom kläder och smink och var en annan brud för en kväll och denna kväll var jag Erika Silversvärd.


Prinsessan Madeleine har förlovat sig!!!

Fantastiskt va? Det är ju en av Sveriges största nyheter just nu så självklart ska den få första sidan på Metro och Aftonbladet! Man får helt enkelt inte missa det! Kungafamiljen är Sveriges ansikte utåt och då är det viktigt för svenska befolkningen att hänga med i svängarna hos den omtalade och rika familjen! Jag säger bara ett stort grattis till Jonas och Madeleine! De kommer få så vackra barn!
..............och åter till verkligheten.
Är detta verkligen Sveriges viktigaste nyhet denna dag? Att vår Prinsessa som efter sju år förlovar sig? Det tycker inte jag. Att jag som medborgare sitter och betalar skatt till kungafamiljen för att de ska få ha sina lyxbåtar, resor till Rivieran när det börjar bli mörkt och trist i Sverige, deras stora slott och villor runt om i landet, deras fina bilar, privatflyg... jag kan hålla på ett tag till, men det tycker inte jag är rätt. Vaddå ansiktet utåt? Vad gör dom egentligen förutom att ha några fonder som man kan placera ännu mera pengar i? Jo visst att Kungen reser runt och hälsar på politiker världen över och att Drottningen åker runt bland olika barnhem. Men mer då? De ska representera oss? Men varför kan dom inte då arbeta som vi, tjäna sina egna pengar? Nä, för när man har "blått blod" så får du inte ha en egen inkomst utan du ska leva på befolkningen! Det var en annan sak på 1500-talet då kungen verkligen gjorde saker, hade saker att säga till om när det gällde lagar och regler, han var mer som en president. Jag är så in i helvete trött på kungafamiljen så jag kräks! Att jag sedan går och sliter på mitt jobb för att tjäna in mitt levebröd och samtidigt är medveten om att Madeleins fina aprikos färgade siden kreation hon bar på när hon berättade om förlovningen inte är köpt av henne själv utan av mig och dig! Då blir jag lite tjurig!
Stoppa Monarkin!




RSS 2.0