Grubbel Gubbe!

Idag ska jag åka in till centralen och boka biljetter till Gbg som jag ska åka till om två veckor, då blir det intagningsprov på Gbgs Teaterhögskola, det ska bli roligt! På något konstigt sätt, "innerst inne sätt" så hoppas jag omedvetet, eller det är ganska medvetet eftersom jag kan berätta det, men så hoppas jag på att om jag någon gång i framtiden kommer in på någon Teaterhögskola i Sverige så hoppas jag på Gbg.. hmmm.. jag bor ju i Sthlm och har familj och vänner här så varför flytta till Göteborg? Alltså såhär ligger det till, det är nog för att jag tröttnat lite på Sthlm, det är inte en så fantastisk stad som "alla" säger. Stockholm är en väldigt vacker stad, men ganska tråkig. Jag har bott här i hela mitt liv, ja sen jag var 1 år så det är hela mitt liv i princip. Göteborg däremot är nytt för mig och en jätte mysig stad och jag älskar dialekten, dessutom har jag en god vän där nere. Men nu har ju min älskade fästman precis kommit in på Polishögskolan här i Stockholm och ska gå där nu i 2,5 år sen vill han ju bli placerad här också efter utbildningen.
Men än så länge slipper jag fundera på att flytta eftersom jag inte kommit in på någon skola, har ju precis börjat jobba. Fan jag är verkligen expert på att tänka på problem som inte uppkommit än. Det kan faktiskt vara jätte jobbigt, för jag kan lätt bli deppig för att jag grubblar över saker som KAN hända. Så gör jag alltid :( det är verkligen psykiskt påfrestande att alltid oroa sig över saker och framförallt över saker som inte inträffat!!! Jag är verkligen komplicerad.
Man får väl helt enkelt ta en dag i taget och låta framtiden komma.
Tyvärr är inte det "helt enkelt"

Idag är din första dag för resten av ditt liv!

Jag tycker faktiskt att det är tråkigt att man kan glida ifrån varandra bara sådär. Att börja inse att man längre inte har något gemensamt, man pratar men ser inga likheter längre. Tystnaden sprider sig och man slutar att höra av sig. Tråkigt är det men så blir det med tiden med vissa människor. Man växer liksom ifrån varandra, antingen är det så att man mognat, tagit en annan riktning i livet eller så har man bara valt olika vägar. Det som är tråkigaste är att man kanske en gång i tiden har varit supertajta  men plötsligt händer något.  Man ser med andra ögon, eller med en annan blick.  Men så är det med livets cykel, man går vidare i livet, träffar nya människor, skapar nya band, klipper band på vägen, går vidare, stannar upp, ser sig omkring, väljer en annan väg, backar lite, knyter ihop band och klipper ett annat.
Nu har jag inte så mycket mer att tillägga bara att jag nu inset att livet inte alltid är så förutsägbart som man ibland önskat sig men o andra sidan gör det livet mer spännande.
Idag är din första dag för resten av ditt liv!

Krisen är över (för nu)

Jobbsökar krisen är över för tillfället!!!! Så underbart skönt! Har haft enorm ångest för jobbträsket eftersom jag pluggat hela mitt liv och levt på bidrag och lån men nu är det slut med pluggandet på ett tag. Över 50 jobbansökningar på ett halvår och ca 10 intervjuer, och inget har gett något resultat. Det är svårt att ha "det" som söks av cheferna.
Men nu jobbar jag inom en vikariepool inom butik (vilka dessa gäller avslöjar jag inte, vill faktiskt ha lite privatliv) i hela Sthlm, så jag får hoppa in när personal saknas, det är jätteroligt och jag får jobba nästan heltid. Dessutom får jag byta butiker inom hela sthlm vilket är väldigt kul. Ombyte förnöjer :)

Det var väl allt för nu.

RSS 2.0