Reflektion

Jaha nu har jag alltså flyttat... sitter här på jobbet och reflekterar över livet just nu. Jag har flyttat och äntligen blivit sambo med min kära livskamrat :P sedan snart 4,5 år. Än så länge har vi inte fått ordning, det står en massa koartonger uppstaplade längst ena vardagsrums väggen, och vi har inte monterat upp vår väggfasta köksbord än som jag införskaffade igår efter en tid på IKEA.
 Att gå runt själv på IKEA är otroligt tråkigt, ingen att få dela sina tankar med, boring... men det blev iallafall ett matbord för två, en badrumsmatta och gardiner. Kommer mer sen.
Snart börja jag jobba igen, min rast drar sig mot sitt slut. Är förbannat förkyld också, nyser var fjärde minut ungefär och då är det ca 9 nysningar efter varann :P lite jobbigt när man får kunder som frågar efter något och så får man värsta nysattacken så tårarna börjar rinna.
På lördag ska jag äntligen få träffa min efterlängtade vän Linda som också har blogg här missolof.blogg.se. Vi har inte träffats på typ 4 månader om inte mer :O
Snart är det första advent! Myspys, då ska julstjärnan och adventsljusstakarna upp :) Glögg, peppakakor, julmust och lussebullar är det snart dags att äta och frossa!!

Hönsflickvän

Nu måste jag börja dammsuga butiken!!!! Sitter här och äter frukost.
I natt har det varit en orolig natt just för att jag inte fått tag i min älskling. Signalerna bara gick och gick och kom hela tiden fram till telefonsvararen... jag ringde 18 gånger!! Hönsflickvän :P Jag blir orolig om man inte svarar, inte om telefonen är avstängd. Men när den är på borde man fan höra, eller i allafall känna den vibrera. Började ringa igår kväll och fortsatte i morse, sen ringde han upp för en kvart sen och berättade att han glömt mobilen i skolan. Skönt, nu kan jag slappna av igen :)

Livet just nu

Jäääää*laaaaa skit dååå! jag skrev ett långt inlägg som jag sedan förhandsgranskade sen när jag skulle tillbaka fastnade allt och inlägget försvann!!! Förbannat också :( ............................. Jaja då börjar jag om då *¨'¨¨'***'^^()//(¤%**)(&%*** var tvungen att svära lite först.
Livet just nu; Jag kom hem från Norge för ca 3 veckor sedan vilket kändes lite trist i början men nu helt okej att vara tillbaka till kalla Sverige för här finns familj och vänner.
Jag jobbar heltid i en klädbutik för både män och kvinnor och trivs som fisken i vattnet :)
Jag ska flytta om två tre veckor vilket är jätte spännande för jag ska bli sambo efter 4 år så det är på tiden så att säga ;) Men man ska inte stressa igenom livet utan allt har sin stilla gång vilket är bra det också :)
Jag har inträdesprov den 22 nov till teaterhögskolan men jag känner mig inte stressad för jag är ju van vid det här laget :P Systeryster flyttar hem från Norge om en månad och det ska bli skönt :D då får man träffa henne hur mycket man vill igen :) Nu är jag på rast men den är slut nu och vi stänger butiken om 10 min. Nuss og klem

RSS 2.0