Alter ego...

Fan vad jobbigt det är med ägarkänslor! Alla människor har vi sådana mer eller mindre, känslan av att äga en annan människa. Äga rätten till en annan människas känslor, handlingar och tankar.
Kommer ihåg när jag var yngre och min bästa vän umgick mycket med en tjej jag verkligen inte kom överens med. Då började ägakänslorna komma fram, svartsjukan av den hetaste sorten. Jag började känna hat gentemot den andra tjejen som ville "sno" min bästa vän. I mitt huvud ville hon få min bästa vän att tycka mindre om mig och mer om henne.
Nu har jag däremot fått lite ägarkänslor gentemot mitt x. Efter fem år tillsammans känns det som om jag fortfarande har rätt att tycka, trots att vi inte umgås så mycket just nu. Han lever sitt liv och jag mitt, men ändå är det svårt att släppa. Jag skulle helst vilja se honom som ensam resten av livet men samtidigt inte, han förtjänar lycka och kärlek, men bara tanken av att han kysser en annan kvinna... usch och samtidigt vet jag att han känner på samma sätt. Men det är naturligt att känna att man äger en annan människa, men det är sjukt frustrerande. Jag är jag, du är du, hon är hon, han är han oavsett vad. Jag eller du har ingen rätt att lägga oss i andras handlingar, självklart kan man ha åsikter, men det enda vi kan göra är att se till att leva våra liv, ansvara för vår egen lycka och inte bli svartsjuka! Lättare sagt en gjort helt klart, men man kan ju alltid tänka på det när man hamnar i destruktiva tankar.
Men som sagt vi är riktiga egon vi människor, allt gör vi för egen vinning, även att göra andra glada och lyckliga får en själv att må bra, känna sig behövd och sedd.. Det är vad allt handlar om, att få ta sin plats och synas, man har ju ändå bara sig själv i slutändan, och vi är oss själva närmast. That´s life :)


Puss

Funnit mig till rätta

Hihi vad mycket kul som händer i mitt liv just nu! Trivs kanon som singel och oberoende :) Har ju varit i en relation under hela mitt vuxna liv, och nu är jag 23... så det är helt nytt för mig det här med att kunna göra vad jag vill, komma hem när jag vill, äta vad jag vill och se på vad jag vill på tv... utan att behöva ta hänsyn! Det är en härlig känsla, men samtidigt så vill jag poängtera att det är minst lika härligt att vara i en relation men på ett annat sätt! Men jag har verkligen funnit mig till rätta och har lagt allt skit bakom mig :)
Den 13 feb blir det stor inflyttningsfest!
I söndags hämtade jag min katt Sushi från mitt x. Så nu är mitt hem komplett :)


Sushi och Whiskey

Hemmakär!

Igår flyttade jag in mig själv och fixade klart hemma, nästan helt färdigt. Uppsättning av hatthylla, omplaceringar av taklampor och lite annat små plock får min käre far hjälpa mig med, behövs nämligen en riktigt bra borrmaskin. Men jag trivs redan super! Har fått det så mysigt, precis som jag vill ha det! Sov första natten inatt tillsammans med min bästa vän :) I love my new home! Kommer nog bli många filmkvällar, middagar och förberedelser för utgång hos mig :D
Nu ska jag återgå till jobbet...
Puss puss

Kulan är i rullning!

Jag borde sova nu men det går inte. Jag är egentligen väldigt trött, har inte fått mina åtta timmars sömn på över en vecka, men jag kan ändå inte sova. För mycket känslor som snurrar i mitt inre, mitt huvud känns tungt av alla tankar... Framtiden! Imorgon flyttar jag in på riktigt i min lilla lya, har haft hantverkare där hela veckan så jag har undvikit att vara där, men nu är dom klara! Så imorgon eller rättare sagt idag är det dags att boa sig! Ska bli sjukt kul! Flyttar hemifrån för tredje gången... men nu ska det fan i mig vara den sista! Flyttade först till min kille i ett halvår, sen flyttade jag hem igen, sen flyttade jag till syrrans lägenhet medan hon bodde i Norge under 1,5 år, där ifrån flyttade jag till min kille igen, sen separerade vi efter fem år och jag var tvungen att flytta hem igen nu under hösten. Så det har blivit lite vändor fram och tillbaka men nu under tiden jag bor i min nya lägenhet ska jag skaffa mig ett eget förstahands kontrakt :)
Jag hoppas mina känslor lugnar ner sig när jag landat i lägenheten, fått i ordning, fått upp allt på väggarna, fått in alla kläder i garderoberna och fått en mysig atmosfär. Men det tär på känslorna att efter en lång mörk höst fylld av sjukhusbesök och mediciner behöva separera från sin "andra hälft", slita upp känslor och kasta drömmar, bo i en kappsäck hos mamma några månader... Usch vill bara glömma halva 2009... Men nu är det äntligen dags för mig att börja om, rulla den nya välpolerade kulan! Får bena upp mina känslor, analysera dom, lägga upp dom på bordet, blotta dom för mig själv utan att bli rädd!
Nu måste jag fan i mig sova, blir en lååång dag imorgon!
Natti <3

Nytt nytt nytt

Känslo kaos!
En avslutad relation på fem år, krossade drömmar, sjukdomar och sorg... men nu börjar allt falla på plats, ljuset börjar sippra in i min själ. Men samtidigt är jag rädd för alla dom nya känslorna. Glädjen, förväntan och lyckan jag känner för mitt nya liv. Tänk om det bara är en illusion? Tänk om det inte är äkta? Jag vill inte hamna där jag var för ett halvår sen... i botten... Är förvvirrad över allt nytt och spännande! Ny lägenhet, nya möten, nya känslor som väcks som legat begravda länge, länge... Jag ska väl istället luta mig tillbaka och suga åt mig allt, låta mig njuta och leva!! Sluta grubbla, du vet inte om du lever imorgon!!! Njut så fort du får tillfälle!! Fan att jag inte kan lära mig det!

Mitt 2009

2009!!
1.
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Backpackade tillsammans med min syster i hela Centralamerika! En fantastisk resa!
 2. Höll du några av dina nyårslöften? Har inga, det är bara onödigt!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Hmm nja inte vänner vänner utan bekanta.
4. Dog någon som stod dig nära?
Nej som tur var.. usch det hoppas jag slipper på länge.
5.Vilka länder besökte du? Hela Centralamerika och Teneriffa
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Teatern!!!!!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 
Resan till Centralamerika, när jag och min kille bestämde oss för att separera och då jag fick blodförgiftning. 
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag orkade ta mig igenom en separation och en allvarlig blodförgiftning och lunginflammation samtidigt. 
9. Största misstaget? Att inte lyssna på min inre röst!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Hela hösten var jag jätte sjuk, sjukskriven i tre månader för en allvarlig blodförgiftning som gav mig följdsjukdomar och biverkningar. 
11. Bästa köpet? Mina tavlor från Guatemala 
12. Vad spenderade du mest pengar på? En resa som inte blev av 
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Resan till Centralamerika definitivt!!!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Beautiful days med Deepside deejays
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Berg och Dalbana som alltid.
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Lyssnat på mig själv.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Tänkt negativt.
18. Hur tillbringade du julen? Hos mamma med familjen.
19. Blev du kär i år?
Nope. Men bröt med min kärlek istället. Ett gemensamt beslut.
 20. Favoritprogram på TV? Ser knappt på TV faktiskt.
21. Bästa boken du läste i år?
 Läste många bra! 
22. Största musikaliska upptäckten? De rumänska deepside deejays 
23. En mening eller ett ord du kommer komma ihåg från 2009? Girls night only!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En stor fest med roliga människor! 
25. Något du önskade dig men inte fick?
Nä jag önskar mig inte födelsedagspresenter längre.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Jag hade en stor fest hos min kära vän Anna med en massa roligt folk. Vi badade, grillade och hade det super roligt till kl 7 på morgonen!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Onödigt att hålla på och ångra saker, det som är gjort är gjort. Och det man inte dör av gör en bara starkare!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Hmm... Blandad, beroende på humör och umgänge.
29. Vad fick dig att må bra? Min familj och vännerna som ställde upp i vått och torrt! 
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Haha... ingen faktiskt.. kanske Johnny Depp men det är jag alltid :P
31. Vem saknade du?
Linda och Marielle.
32. De bästa nya människorna du träffade?
Människorna i Centralamerika!

Nu börjar mitt nya liv!

2010, ett händelserikt år!
Det kommer hända så mycket nytt det här året och jag känner det i varenda cell att år 2010 kommer bli speciellt!
Jag ska bli moster! Jag har separerat från min kille sedan 5 år (det var ett gemensamt beslut och vi är vänner) och ska flytta till en andrahands lägenhet imorgon vilket ska bli sjukt spännande! Ett helt nytt liv väntar mig och jag har aldrig varit så redo för det som nu! Är redo för nya möten, nya utmaningar, nya händelser, nya upptäckter och nya blanka sidor i min kalender att fylla med vackra bokstäver :D


RSS 2.0