Drömmer mig bort...

Har varit väldigt dålig på att blogga på sistone. Vi är hemkomna sedan nästan 3 veckor, resan var över våra förväntningar, inte för att vi hade några förväntningar men det blev en underbar resa som nu fyllt mitt hjärta och sinne med vackra minnen :)
Var ledig igår och är det idag, igår var jag huslig. Jag köpte blommor och blomjord och planterade nya blommor i mina fina vaser i vardagsrummet, blev hur bra som helst! Sen promenerade jag runt i solen och kikade i alla inredningsbutiker vi har här, drömde mig bort till min framtida villa... suck... Ska nog göra nåt vettigt idag också, ser ju att solen tittar fram och vårsol i ansiktet är nog bland det bästa jag vet!
Nä nu ska jag klä på mig varmt, åh vore mysigt med picknick, en termos med varm choklad... hmm har nog ingen termos. Jag får se hur jag gör men ut ska jag i alla fall.
Barn nu förtiden går sällan ut och leker, de sitter hellre framför sin X-box eller datorn det är tragiskt tycker jag, när jag var liten var man alltid ute och lekte, den enda gången man inte var ute var när man sov. Det spelade ingen roll vilket väder det var, man var ute och lekte. Man satt och suckade på lektionerna i de kvava klassrummen och längtade tills rasten började, när man hörde klockan ringa sprang flera hundra barn ut på gården för att leka. Hopprep, fyrhjulingar, fotbollar och annat kul plockades fram och lag börjades bildas. Pojkarna spelade fotboll medan vissa flickor tittade på, andra flickor hoppade hopprep eller kastade en tennisboll mot väggen. Vissa av barnen lekte djur som jag oftast gjorde, skapade revir och bildade familjer, den lilla lekplatsen blev plötsligt Afrikas djungel, sen bröts magin av signalen av ringklockan som talade om att rasten var slut. Sen längtade man tills skolan var slut så att man kunde fortsätta leka utomhus tills det var middagsdags. Det var tider det :)


                                                                                        
                                                            

RSS 2.0