Sol

SOMMAR!!!
Sommaren 2010 kommer jag komma ihåg som underbar, väldigt varm och helt enkelt fantastik! En sommar fylld av nya möten, känslor, värderingar och tankar. En sommar som får mig att se ljust på framtiden.
Om 9 dagar börjar min 3-veckors semester. Första veckan blir det släktträff i Finland, andra veckan är väldigt öppen, tredje veckan bär det av till Gotland då det är medeltidsveckan. Utlandsresan sparar jag till i höst istället, då den verkligen behövs. Nu när vi har sådan här tropisk värme i Sverige känns det korkat att sticka utomlands för att få sol.


Girighet - djävulens skapelse

Nu börjar chocken lägga sig en aning, men jag har svårt att förstå att det verkligen är sant, att det har hänt. Och den största frågan jag går runt och bär på är varför?
Att skenet bedrar är fakta, men att jag skulle få det som ett slag i ansiktet såhär kunde jag inte ana. Att människor kan framstå som något de inte är. Människor man tror man känner som visar sig vara en helt annan person. Man tror man kan lita på någon som sen visar sig vara en av den falskaste sorten någonsin. Ett stort smärtsamt svek när man svart på vitt får se människan med nytt ljus, se den sanna personen bakom masken. Ett svek som är svår att förstå.
Jag trodde hon var en riktig vän, en äkta och ärlig människa som brydde sig om sina medmänniskor, men det fick jag äta upp med hull och hår. Tillsammans med sin sambo förskingrade dom flera 100 000 kr, av det vi vet idag, men det kan vara mycket mycket mer. Om vi gräver djupare kommer vi nog hitta mer. Hur kunde ni? Det värsta är ju att de sedan glassade runt med pengarna i form av resor och dyra prylar. Våra pengar, företagets pengar. Att ni så fräckt gjorde det framför oss, iskallt, utan minsta ånger. Har ni några hjärtan överhuvudtaget? Ni anar inte vad ni utsatt oss för, ni kan nog inte i er vildaste fantasi förstå hur djupt besvikna vi är. Ni tänker säker att det inte handlar om våra personliga pengar, men det handlar om förtroende, ärlighet och vänskap som nu krossats likt ett glas mot ett stengolv. Det kommer ta tid för oss alla att komma över detta, leva vidare och släppa det förfärliga som har hänt. Att laga ett brustet förtroende för människor tar tid, och jag hoppas ni får sota för era synder! Jag hoppas ni lider så som vi gjort och gör. Och att ni innerst inne känner någon sorts ånger.
20 år och har redan förstört sin framtid, jag hoppas det var värt det! Och han är inte ens värd att nämna. Hur kunde du? Har du ingen som helst moral i kroppen?
Fy fan säger jag bara. Att girighet kan få människor att hamna i samma nivå som djävulen har jag nu sett med egna ögon.


RSS 2.0