Aventyret nastan slut...

Det dar med att blogga under resan var lite svart att efterfolja faktiskt, dels for att vi for en annan sorts blogg namligen pa resdagboken.se dar vi genom en karta visar var vi befinner oss och genom dagboksinlagg berattar om vad vi gor. Dar lagger vi aven upp bilder, an sa lange har vi bara lyckats lagga upp runt 30 bilder, vi far lagga upp resten nar vi ar hemma som vi ar den 2 mars. Inte alls lang tid kvar!
Vi har som sagt varit i mexico, Belize, Guatemala, El Salvador och nu ar vi i Nicaragua i nagra dagar. Sen aker vi hela vagen till Panama City, en resa pa over 24 timmar i buss. Vi har anvant oss av buss genom alla lander, de ar det billigaste transportmedlet men jag kan lova att det inte ar det mest bekvamaste!!!! Bussar utan varken balten eller stotdampare! Kul!
Resan har varit ett riktigt aventyr, vi har besokt Tikal vilket ar en plats i djupaste djungeln i Guatemala dar det finns kvar ruiner av gamla mayaindian tempel, vi har sett massor av vulkaner, vandrat i en djungel med apor, jaguarer, krokodiler, flera hundra olika faglar och mycket mycket annat. Vi har akt pa en gummiring pa en flod som rinner genom en djungeln.. riktigt coolt! Vi har varit ute och snorklat i varldens basta korallrev i Belize och vi har hort riktigt indiansprak i Guatemala!
En resa jag aldrig kommer glomma! Men snart ar vi hemma i kalla kalla Sverige igen... suck!

                                              
Puss puss

RSS 2.0