japp

Nu sitter, nä jag står faktiskt i en lägenhet på Odenplan som min kära underbara vän Corinne lånar av sin mammas vännina under sommaren. Den är riktigt mysig. Kvinnan som bor här är musiklärare, och har alla instrument som går att äga! Och maaassor av böcker och skivor. Hon är en riktig kulturkvinna! Nog om henne.. Jag då, ja den här bloggen handlar faktiskt om mig. Jävla mellanslag!!!!! Den vill inte!!!
Vi har ätit prinsesstårta och vitchockladtårta, druckit vitt vin och te.. mumsigt värre. Vi är 1, 2, 3, 4, äähhh 8 personer :) Jag harvarit ledig idag och först så vaknade jag hos Richard och han åkte till sin hemstad Västervik tidigt tidigt i morse. Jag själv vaknade innan tio men jag ville sova längre för oftast sover jag till efter elva, tolv när jag är ledig men nu har jag tydligen fått in jobbvakningen i kroppen. När jag vaknade såg jag ut på en klarblå himmel med en gyllene sol som dekoration och bara tänkte BAAAAD! Så jag ringde min kära vän Corinne och så möttes vi i rålis, men fy fan så kallt det var i vattnet :P sist vi badade var det jag som kastade mig i men nu gick det inte. Jag balanserade på dom hala och vassa stenarna medan hon doppade sig och var nöjd, jag var nöjd med att doppa mig upp till vaderna sen satte vi oss och spelade "hej knäckt" med lite nya ljud och rörelse kort. Sexan blev prutt ljud med tummarna i öronen som älghorn, fyran blev grisljud. Kul var det i allafall :)
Sen drog Hon och skulle träffa en annan kompis och jag låg kvar i solen och läste.. mmm... sen plötsligt började himlen täckas av oroväckande moln och jag packade ihop och drog hem för att äta lite sen drog jag in till city och köpte mig ett par svarta tyg skor med snörning som jag funderat på sen tidigt i våras. Nu är det gjort i alla fall :)
Sen så drog jag hit.
Så vad händer i sommar då? Jo jag ska jobba och har en veckas semester och då sticker jag och en kompis utomlands :) Sista minuten.
Nu ska jag kila! puss

RSS 2.0