Blogga dig till miljoner. Bra eller helt sjukt?

Mensvärk är guds straff till kvinnorna!

Det var ett tag sen jag bloggade. Det är ju egentligen sjukt att man kan tjäna miljoner på att blogga? Helt sanslöst! Att företag köper platser hos bloggare för att få göra reklam för sina varor och erbjuder en helt okänd tjej flera miljoner per år för att använda hennes blogg som reklampelare, bara för att hon är intresserad av smink och mode??? Galet!
"Men jag har ganska höga utgifter, så pengarna är välkomna. Jag handlar ju kläder och smink för över 10 000 kr i månaden." 10 000????? En 17-årig tjej? Ni vet nog vem jag pratar om kanske..

Jag bara jobbar och jobbar, men det är kul med klirr i kassan och jag har super arbetskompisar :)
7 april bär det av till Göteborg igen för tredje provet på Teaterhögskolan. två monologer, ett manus, en dikt och en sång ska läras utantill, och så även ett röresleprov och röstprov men som inte kan pluggas på. Det blir en heldag, och sen får jag veta om jag kommer vidare till fjärde och sista avgörande provet som är på två dagar, då man ska få vara med på lektioner m.m. Så i bästa fall får jag vara kvar till den 11 april då den nya klassen ska träffas och lära känna varann lite inför hösten. Vi får se helt enkelt, det är iallafall ingen idé att boka en returbiljett nu eftersom jag åker antingen hem den 7, 8, 9, 10 eller 11. Vi får se, vi får se :)

RSS 2.0