Förbannad på medias makt!

Det var tänkt att bli en mysig och lugn helg på landet med kräftfiske, kräftskiva, sena kvällar med vin och sällskapsspel men blev istället en helg med feberfrossa, hackande tänder, svettningar, huvudvärk, halsont och allt som tillhör influensan. Febern slog till på fredag natten efter att jag pappa och grannen Charlie gick ner till sjön för att hämta upp kräftburarna. Sen låg jag mer död än levande med mer än 40 graders feber resten av helgen. På måndag åkte jag och mamma till akuten för att ta lite prover. Min blod sänka låg på 115 och när man är frisk ska den ligga på 8 så jag hade fått en kraftig infektion.
Idag fick jag provsvaret och det är inte svininfluensan, vilket ger samma symptomer men är envisare än en vanlig influensa.
Tänk på att du absolut måste vaccinera dig mot svininfluensan för då slipper det spridas! Annars är man riktigt jävla ego tycker jag, för det handlar inte om du är spruträdd eller om du inte tror att du blir smittad eftersom det är som sagt en vanlig influensa utan det handlar om spridningen!!!! Är det så svårt att förstå!? Det handlar om dina medmänniskor, för de som är svaga kan råka riktigt illa ut!
Men man ska inte noja sig om man är fysiskt stark för media har förstorat upp allt så in i helvete mycket för att folk ska bli rädda! De få som blivit sjuka har sedan tidigare varit svårt sjuka och svaga och då är det inte konstigt att de dör av en influensa, de gör folk varje år men det skriver man inte om. Bara för att det är en ny influensa får folk panik. Skärp er och ta tag i er rädsla!

Så nu fick jag ut lite som jag samlat på under min sjukvecka, jag blir sååå rastlös men samtidigt orkar jag knappt gå upp för några trappor. Svinjobbigt :P

RSS 2.0