Vad har jag gjort för att förtjäna det här?????

Vad i helvete har jag gjort för att förtjäna all den här skiten? Jag har varit super sjuk i tre månader och så blir jag magsjuk dagen innan jag och min bästa vän ska sticka till Filippinerna i två veckor, och kan inte åka!!!! Kräks som en dåre och får såna enorma kramper i magen att jag bara ligger i fosterställning och gråter! Hur rättvist är det???? Influensa, blodförgiftning, lunginflammation, hjärtklaffsinfektion och en massa biverkningar på det och sen en förbannad magsjuka när jag ÄNTLIGEN började känna mig bättre!!!!!!!!!!!!! Är så in i helvete besviken på livet just nu! Har svårt att se nåt ljus överhuvudtaget!
Jag skulle inte ens önska min värsta fiende allt jag varit med om den här hösten!

Nu ska jag försöka sova... det är en ny äcklig dag imorgon... och jag som alltid varit en glad prick :(

Lite sjukdoms klagande!

Sorry för fruktansvärt dålig uppdatering men jag har haft mina anledningar. Jag kan ju börja med att berätta att min höst har bestått av en massa jävla läkarebesök och sjukdomar.
Jag som aldrig annars är sjuk! *Peppar peppar* Nej men helt seriöst så är jag aldrig sjuk, jag var sjuk fyra dagar under hela gymnasiet! På folkhögskolan var jag sjuk tre dagar pga migrän och inget annat. Men den här hösten fick jag allt, och inte bara lite förkylning utan allvarliga grejer som blodförgiftning i kombination med lunginflammation. Blev inlagd på infektions avdelningen på Karolinska Sjukhuset i två veckor! Fick antibiotika i dropp var fjärde timma och var sängliggande första veckan. Andra veckan orkade jag röra på mig lite i korridoren och den sista helgen fick jag tillochmed permission!!! Det var en fantastisk känsla att få gå bort från sjukhusets vita och gröna väggar med den förskräckligt sterila doften. Lukten av plasthandskar, handsprit blandades med lukten från den äckliga sjukhus maten, urk* ursäkta mig jag spydde lite i min mun av bara tanken :P Känslan av att inte längre behöva stå och glo ut genom fönstret och se hur trädens alla löv skiftade i alla regnbågensfärger utan i stället få känna höstluften dras ner i min skadade lunga och få känna hur den kalla vinden smeker min varma kind. Härligt!
Jag blev äntligen utskriven men var inte frisk på långa vägar. Fick vård i hemmet av ASIH (Avancerad Sjukvård I Hemmet) då en sjuksyster kom hem till mig varje kväll och gav mig antibiotika via blodet. Jag blev stucken ca 30 gånger under min behandling då infarterna (kanyl med en slang som sitter i armen som du kan spruta in medicin i)behövdes bytas ut var tredje dag då venerna blev irriterade. När man väl skulle byta ut så hittade man oftast ingen bra ven utan dom bara sprack hela tiden. Mina armar täcktes av blåmärken och jag såg ut som en riktigt desperat heroinist. Armarna gjorde så ont i slutet att tårarna rann när de stack. Ett riktigt jävla helvete! Dessutom fick jag biverkningar av medicinen som migränanfall, nässelutslag, svamp på tungan (nej inte kantareller) svullna lymfkörtlar och dålig mage.
Nu har det gått en månad sen jag blev inlagd och jag mår såååå mycket bättre. Känner mig som en ny människa! Men de säger att det tar upp till ett halvår att bli helt återställd.
Nog om mina sjukdomar.
På lördag kommer jag sitta på flygplanet med min bästa vän på väg till Filippinerna! Det ska bli så fantastiskt skönt och jag förtjänar den här semestern så in i sa*an! Blir borta i två veckor :D

Nästa inlägg blir nog lite mer upplyftande då jag nu har bestämt att blogga lite mer och inte om mode, smink och annat tjafs som jag ibland testat på, utan om mig, inte för privat men ändå om mina egna tankar. Intressant? Kanske inte, men det är skönt att skriva och tanken av att någon där ute kanske läser är... mysig? jag vet inte men den känns bra på nåt sätt. Jag ska återgå till min vanliga penispasta personlighet och inte nåt försök att efterlikna någon annan. Bara jag helt enkelt.

Puss puss

RSS 2.0