Förbannade rea!

Det gick jättebra på jobbet idag, men att göra om i halva butiken för all förbannade rea är mindre kul men samtidigt skönt att bli av med skiten. Morr... avskyr rea!!!

Ikväll blev det min hemmalagade och underbara kladdkaka med mys framför TV:n med filmen Donnie Darko (2001), en personlig favorit! Den filmen är väldigt speciell, ger mig en härlig men samtidig obehaglig känsla. Om du inte sett den så se den! Men nu är det läggdags för det är uppgång kl 05.40 imorgon! Är tvungen att gå upp mycket tidigare nu eftersom City banan byggs och utsätter alla resenärer på blå linjen för ett helvete mer eller mindre. Jaja nog om sura miner för min semester börjar på torsdag!! Hoppas bara pissvädret försvinner, hahaha... hur var det nu med de sura minerna?

Kommentarer
Postat av: Samuel

Donnie Darko är ju bara en heöt underbar film:) Tycker du ska vara glad för rean, även om det är massa jobbigt folk så är det ju bättre att ha mkt att göra än att ha ingenting alls att göra eller? Ta hand om dig vännen!



Kram Sam

2009-06-16 @ 09:48:15
Postat av: bela

;) barn ska EJ HA DJUR, nej. det har ju våran lilla engelsman lärt oss. gud, stackars hund. inte nog med att han blev halvdränkt av en fyraåring, utan han fick bada i människoskit också..



donnie darko är en jävligt bra film btw!

glad midsommar! :D

2009-06-16 @ 19:58:19
URL: http://larvamasturbation.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0